Kategorier
Gode grill tips & tricks

Hverdagsmad på grillen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jeg har altid grillet meget hverdagsmad på grillen, og skaffet mig de ting der gør det er let at grille hverdagsmad. Her er hverdagsmad også burger, pølsehorn og pizza/pizzasnegle til kager, brød og en cuvette skåret i chunks, så servere jeg blot en stor skål salat eller grillet grøntsager til.

ALT I EN RET

Det kan også være alt i en ret, ”onepot”, hvor risten bliver udnyttet til kødet og i panden/wokken eller gryden laves grøntsager og saucen. Det vil du opleve i mange af de opskrifter jeg griller. Jeg gør også meget ud af at de opskrifter, jeg viser og der ligger på min side, at det er ting som er årstidsrelateret, sæsonvarer og som du kan købe i den nærmest dagligvarerbutik, mine nærmeste her i området er Netto, Rema, Føtex og Kvickly.

Jeg elsker at stå udenfor hele året og grille alt – det giver mig et frirum i hverdagen og da mine drenge var mindre, var de udendørs sammen med mig og vi kunne snakke sammen efter en lang dag. Selvom de er store nu, kan de stadig finde på at hoppe på trampolinen, mens jeg griller.  Jeg har også altid synes, at det er lettere med oprydning/rengøringen af køkken, hvis man griller, så det er også en kæmpe fordel, at der ikke er så meget oprydning efter maden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *