Grill tips & tricks

Krydderier, Rubs & BBQ sauce 1440 1439 Grillall

Krydderier, Rubs & BBQ sauce

RUBS HVORNÅR eller SKAL man overhovedet bruge krydderier, Rub eller BBQ sauce? Hvis man spørger mig er svaret, helt klart selvfølgelig. Du vil opleve en helt ny smagsoplevelse, hvis du tilføjer smag til dine grillerier. Der er måske nogen der ikke bryder sig om den helt søde eller stærke chili/krydderismag, men det har meget at…

læs mere
Hverdagsmad på grillen 1500 2000 Grillall

Hverdagsmad på grillen

Jeg har altid grillet meget hverdagsmad på grillen, og skaffet mig de ting der gør det er let at grille hverdagsmad. Her er hverdagsmad også burger, pølsehorn og pizza/pizzasnegle til kager, brød og en cuvette skåret i chunks, så servere jeg blot en stor skål salat eller grillet grøntsager til. ALT I EN RET Det…

læs mere
2 grillmetoder eller temperatur? 1440 1439 Grillall

2 grillmetoder eller temperatur?

DIREKTE VARME Når man taler om grillmetode på en gasgrill med 2-6 brænder er det meget enkelt. Jeg veksler mellem direkte varme (varme lige nedenunder maden), alt der skal grille mindre end 15-20 min. Som små stykker kylling, koteletter, bøffer, fisk, brød og pizzaer, er det altid direkte varme (alle brændere er tændt, men kan godt…

læs mere
Valg af 1, 2 grill eller måske flere…. 1500 2000 Grillall

Valg af 1, 2 grill eller måske flere….

Når du skal vælge den helt rigtige grill, er det afgørende, at du stiller dig selv tre spørgsmål: Hvor tit vil du gerne grille? Hvor mange mennesker griller du mad til i hverdagen? Hvilken slags mad kan du godt lide at grille? For mig er det ikke enten eller – men både og. Jeg ved…

læs mere
10 favorit grilludstyr 1500 2000 Grillall

10 favorit grilludstyr

Alt det du tænker du bruger på dit komfur og i din ovn af udstyr, skal du have fat i, som du kan bruge på grillen. Det udstyr jeg bruger allermest er:  Bageplader med belægning til fx at stege på, som bacon nuggets og grøntsager. De er også gode til at bage på som brød,…

læs mere
Mine grill 1500 2000 Grillall

Mine grill

Jeg har virkelig grillet på mange forskellige grill og grillmærker. I de første mange år, har det været på kulgrill, hvor jeg har gennemterpet ”Glæsels kogebøger”. I de seneste 12 år har jeg de fleste hverdage grillet på gasgrill og et par gange om måneden på kulgrill. MØDET MED TRÆPILLE GRILLEN De sidste par år…

læs mere
Bagning på grillen 1500 2000 Grillall

Bagning på grillen

Grill og Bagning Måske er det ikke det første du springer på, når du begynder at blive glad for at grille. Men vær ikke bange for at bage på din grill, enten om det er på kul, gas eller træpiller. Du vil opdage at dit bagværk får en helt anden lækker fugt og blødhed, ikke…

læs mere