Kurser & Event

[vc_row][vc_column width=”1/2″][movedo_title heading=”h1″ line_type=”line” line_height=”4″]KURSER[/movedo_title][vc_column_text]Det er så vigtigt for at ”turde” at udnytte grillen fuldt ud, det får man især lov til gennem grillkurser. Ideen bagved grillkurser ude ved forhandler, har været en stor del af mit tidligere arbejde. Hele tiden det her med at optimere udnyttelsen af grillen og få meget bedre “GRILL SKILLS” end du havde da du kom og overraskelsesmomentet i, at man faktisk kan grille alt – også romkugler! Gennem de kurser jeg har været med til at afholde og stadig er med på, med de samarbejdspartner jeg har, er det vigtig for mig at alle får ”hands on” på grillen, så der ikke er nogen der kun får lov bare at ” tage opvasken” hvis muligheden byder sig for dig, så hold øje med grillkurser ved grillforhandler. Backyard Living afholder en del, hvor jeg har haft fornøjelsen at være med til at undervise.

Tema kurser

Igennem grillkurser kommer man igennem en masse grillteknik, gas, og træpillegrill og hvilket tilbehør der egner sig til hvilke grill. Der er også lidt om vedligehold og rengøring af grill. Jeg vejleder også meget gerne, hvilken grill du skal vælge, for det vigtigste er at få den grill der passer til ens behov. Der er mad inkluderet og retterne er sammensat på den måde at det passer til det kursustema der afholdes. Jeg har fx. været en del af teamet, hvor vi afholdte et ”mandehørmskursus”, her var der selvfølgelig whisky og rom i alle retterne. Et andet kursus og tema var ”Ladies Night”, hvor der kun var kvinder tilstede, her kunne de få vejledning og stille spørgsmål, man måske ikke har lyst at stille, når mændene er tilstede. Undervejs bliver der grillet 3-4 retter mad, som spises imellem, de får gode tips og grillteknik med sig hjem. Menuen eller opskrifterne kan så bruges, når der melder sig gæster på terrassen. Muligheden er også at bruge retterne enkeltvis som hverdagsmad. Når du overvejer et grillkursus, så kig på temaet , tjek om det er noget du kunne have brug for at lære mere om, og ikke mindst at få lidt ny ideer til grillmaden. Ikke at forglemme så er det jo også altid super hyggeligt og meget socialt at være med på grillkurser.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][movedo_title heading=”h1″ line_type=”line” line_height=”4″]EVENT[/movedo_title][vc_column_text]Jeg har gennem hele min grillrejse været med til at finde på mange forskellige events, hvor man oplever grillen og tilbehøret gennem maden. Igennem mit arbejde på Weber været med til at finde på og udfører rigtige mange events med forskellige tema’er. Bl.a. Webercamps, Weber Grillfestival, Forsmag, Vintershow, Kick Offs, Temadag, Specielevents ude hos kunder og mange mange flere.

Book en projektleder

Hvis du skal bruge en projektleder/tovholder, kan jeg bidrage fra ideer til “hands On” udførsel, både til at komme med den gode ide eller til at lave vilde planer, grille på eventet og skrive opskrifter og meget mere. De fleste mad events kræver at der er inspirationsboder, hvor man kan få en god snak og dele erfaringer. Hold øje på de sociale medier og andre kanaler, om der skulle være Events i dit område, hvor du kan få lidt inspiration, og blive fyldt op med gode ideer til dine grillerier. Jeg kan helt sikkert varmt anbefale at deltage, nogen er gratis og andre koster lidt, men som regel er der gode grill smagsprøver.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top_multiplier=”2x”][vc_column][movedo_gallery ids=”176,177,178,179,180,181,182″ columns_large_screen=”4″ columns=”4″ columns_tablet_landscape=”3″ columns_tablet_portrait=”3″ columns_mobile=”2″][/movedo_gallery][/vc_column][/vc_row]