Samarbejdspartner

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jeg har flere forskellige samarbejdsaftaler, som passer ind i mit lille univers. De handler rigtig meget om grill, hverdagsgrillerier, mad, smage, råvarer, grillprodukter, grilltilbehør, grillmodeller, grillmetoder og grillopskrifter.

Jeg har flere muligheder og ideer til, hvordan et samarbejde kan sammensættes, eller måske har du også selv et forslag til, hvordan vores samarbejde evt. kan se ud.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top_multiplier=”2x” padding_bottom_multiplier=”2x” columns_gap=”60″][vc_column width=”1/3″][movedo_icon_box icon_size=”large” icon_library=”simplelineicons” icon_simplelineicons=”smp-icon-directions” title=”Anmeldelse af produkter” heading=”h6″]I denne type modtager jeg et produkt fra dig eller den virksomhed du arbejder i, som jeg anmelder og skriver om på denne blog, hjemmeside eller/og instagram.[/movedo_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][movedo_icon_box icon_size=”large” icon_library=”simplelineicons” icon_simplelineicons=”smp-icon-layers” title=”Sponsorerede indlæg” heading=”h6″]Dette samarbejde går ud på, at jeg skriver omkring et produkt, virksomhed eller serviceydelse.[/movedo_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][movedo_icon_box icon_size=”large” icon_library=”simplelineicons” icon_simplelineicons=”smp-icon-badge” title=”Konkurrence indlæg” heading=”h6″]Her går det ud på, at jeg får mulighed for at give et produkt væk til en af mine læsere, i en giveaway-konkurrence.[/movedo_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Jeg er freelancer og  arbejder jeg for et par grillproducenter/leverandør. Udover dette viser jeg produkter frem og som egner til sit at grille for forskelige Brand, det kan være brød, kød, grøntsager og mange andre ting.

Det ene firma jeg et godt samarbejde med hedder Backyard Living, I kan se mere på deres hjemmeside backyardliving.dk, om hvad de sælger. Her afprøver og tester jeg mange af deres produkter. Udover det holder jeg foredrag og underviser indenfor mad, grill og tilbehør. Jeg afholder også i samarbejde med Backyard Living forskellige grillkurser og grillarrangementer (se mere under fanen grillkurser og event).

Jeg har også  i en længere periode arbejdet for et større grillfirma, der hedder Traeger Europe, som har hovedkontor i København og de sælger udelukkende Træpillegrill, tilbehør og brænsel i form af træpiller til grillene. Her tester jeg opskrifter, laver mad, tager billeder, underviser og udover det griller og udforsker jeg, hver eneste dag (også i regn, slud og blæst) min egen træpille grill en Traeger Ironwood 650.

Jeg er altid åben for gode ideer, fif og et godt samarbejde for begge parter. Da jeg har arbejdet i en marketing afdeling i 20 år, for et førende grillmærke, har jeg stor kendskab til, hvor vigtigt et godt samarbejde kan være. Desuden bruger jeg gerne min egen erfaring, til at lave personlige indlæg med et bredt mix af SEO og vigtige termer for netop dit brand.

Indlæg på ”Grillall” vil altid været mine egne holdninger, meninger eller oplevelser. Det betyder også, at vi skal have afstemt forventninger og indhold inden vi går 100% i gang – jeg er meget åben og lydhør! Så tag endelig fat i mig.

Det er altid spændende at få en ny vinkel på en oplevelse, varer eller idé – så hvis du ønsker er åbent og ærligt samarbejde, så tag endelig kontakt via mail på info@Grillall.dk eller skriv til en PM til mig på facebook eller instagram.

Såfremt jeg laver et sponsoreret samarbejde, vil det altid være anført i et hvert indlæg, så du som læser eller sponsor ikke er i tvivl om at varen/oplevelsen er sponsoret.

Håber at høre fra dig, uanset om din opgave/idé er stor eller lille, er altid villig til at tage en uforpligtende kop kaffe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_column_height=”middle-content”][vc_column width=”1/4″][movedo_single_image image=”137″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][movedo_single_image image=”138″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]