Kategorier
Opskrifter

Svinefilet med rub og honning marinerede grøntsager

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]4 pers.

Køkkentid: 30 min.
Grilltid: 30 min.
Grillgrader: 200
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: indirekte lav varme
Træpillegrill: nederste grillrist
Grilludstyr: støbejernspande

I køkkenet forberedes:
800 g svinefilet
2 spsk olie med 1 fed revet hvidløg i
2 spsk Traeger Pork & Poultry rub (andre kan også bruges)
6 små friske timiankviste
½ tsk flagesalt
½ tsk peber
4 gulerødder i stave
1 porre i 2 cm stykker
2 rødløg i både
½ citron
½ butternutsquash i små tern
½ tsk salt
½ tsk peber
2 spsk honning
½ dl olivenolie[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Køkken
Pensl svinefilet med hvidløgsolien og fordel rubben over det hele. Drys med salt og peber, og læg små timiankviste på toppen.

Læg alle grøntsager og også den ½ citron i en støbejernspande og fordel 2 spsk honning over. Hæld olie over og drys med salt og peber.

Grillen
Indstil grillen til 200 grader. Læg kødet på risten og sæt termometer i, og grill den i ca. 30 min. til en kernetemperatur på 68 grader. Samtidig stilles panden med grøntsager i grillen og griller samtidig.
Når du servere grøntsagerne, presses saften fra citronen over grøntsagerne.

Anret
Server en avocadocreme dertil, af 2 avocadoer, 2 fed hvidløg, 2 dl cremfraiche 18 %, 1 spsk Traeger rub Garlic & Chili. Blend det hele sammen til en creme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *