Kategorier
Opskrifter

Spaghetti à la bolognese i fad

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]4 pers.

Træpillegrill: nederste rist
Grillgrader: 200
Grillmetode v/gas 2 – 4 brænder: direkte lav varme
Træpillegrill: 200 grader
Grilludstyr: wok eller pande, grillbakke eller plade, grillfast fad

Det skal du bruge:
650 g oksefars
400 g grov spaghetti
1 ds hakket tomater
1 ds stor eller 2 små tomatpuré
1 dl ketchup
1 hakket rødløg
2 fed revet hvidløg
1 revet squash
1 håndfuld hakket friske krydderurter (basilikum, oregano, timian)
1 spsk hakket soltørret tomater.
1/2 tsk chiliflager (kan undlades)
2 ps mozzarella
12 stk. halve cherrytomater
1 dl olivenolie
2 dl vand
Salt og peber
1 ds forkogte kikærter
2 spsk BBQ RUB[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Her er det en elsker/hade ret! Men det er utroligt lækket at grille og i den version er det i et fad og det blev til en vi alle fem i familien elsker!

Sæt 1 pakke grov spaghetti over at koge med olie og salt i vandet eller brug en rest fra tidligere. Tænd grillen, sæt en wok eller stor pande på.

Køkken:
Vask og klargør alle grøntsagerne og læg dem på et fad. Kog spaghetti med olie og salt, eller brug en rest fra tidligere.

Grillen:
Rist først kikærter med BBQ-rub i wok/pande med olie. Sæt dem til side. Opvarm pande/wok på grillen med lidt olie i, steg fars og løg. Rør rundt, et par gange til farsen er gennemstegt. Tilsæt alle grøntsagerne, hakket tomater, soltørret tomater, chiliflager og tomatpuré, 2 dl vand,1 dl ketchup

Rør godt rundt og lad det boble i ca. 15-20 min. Læg farsen i et grillfast fad og form snurret spaghetti-fuglereder på toppen med en gaffel.

Pluk mozzarella i grove stykker og fordel sammen med de halve tomater, ristede kikærter og lidt frisk krydderurter. Drys med salt og peber. Grill det yderligere i ca. 15 min. Server med lidt olivenolie over.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *