Kategorier
Opskrifter

Snackpeber med lækket fyld Og svøbt i bacon

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]4 pers

Træpillegrill: 200 grader
Grillmetode v/gas 2 – 4 brænder: lav direkte
Udstyr: Grillbakke
Grilltid: 20 min.
Køkkentid: 25 min.

 

 

4 stk. friske snackpeber
50 g Harissa flødeost
8 stykke pølse
12 små skiver havarti jalapenos
4 skiver bacon[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Køkken
Halver dine snackpeber, behold stilkene på, og skrab kerner ud med en teske. Læg en klat Harissa flødeost i. Læg et stykke pølse i de halve snackpeber, læg en halv skive havarti jalapenos ovenpå. Rul det ind i et ½ stykke bacon, så det sidder til. Stil dem på en grillbakke.

Grillen
Tænd grillen på 200 grader. Sæt grillbakke ind på nederst rist og grill dem i ca. 15-20 min. til baconen er sprødt. På gasgrill, sæt brænderen under grillbakke på lav varme, de andre på høj.

Anret
Server dem sammen med en lækker varm BBQ sauce.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *