Kategorier
Gode grill tips & tricks

Mine grill

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jeg har virkelig grillet på mange forskellige grill og grillmærker. I de første mange år, har det været på kulgrill, hvor jeg har gennemterpet ”Glæsels kogebøger”. I de seneste 12 år har jeg de fleste hverdage grillet på gasgrill og et par gange om måneden på kulgrill.

MØDET MED TRÆPILLE GRILLEN

De sidste par år har det været talt meget om træpillegrill, og mit første rigtige møde og erfaring med en træpillegrill var i 2019, selvom Traeger er over 30 år gammelt brand. Jeg var i efteråret 2019 på besøg på Traegers europæiske hovedkontor, og var fascineret fra start.  Fra 1. januar 2020 udfordrede jeg mig selv og begyndte, ganske som jeg gjorde med min kulgrill, nemlig at grille flere gange hver eneste dag på en træpillegrill, morgenmad/brød, middagsmad/tærter, hverdagsmad/pizzaer, men også rigtig meget gæstemad som bøffer og low & slow, og så en masse kager. Jeg er dybt imponeret over, hvor let det er at grille på træpillegrill, og når man indstiller grillen til en bestemt temperatur, ja så bliver den der, med meget små udsving. Jeg griller stadig på min Napoleon gasgrill, da det er nemt at tænde op og den bliver meget hurtigt varm. Vi er en familie på 5, så jeg vil altid vejlede at du vælger en grill med min. 3 brændere for at få plads nok, det er vigtigt at have plads til både pander og gryder, så man får mulighed for at grille hverdagsmaden. Det med flere brændere (kig på de store justeringsknapper, det fortæller hvor mange brændere der er på grillen) giver også meget bedre mulighed for at grille med indirekte varme (se afsnittet med temperatur), som man har brug for når man bager og griller over lang tid!

Lige nu griller jeg på en gasgrill Napoleon Rogue425 med sizzlezone se mere på www.backyardliving.dk.

Min træpillegrill er fra Traeger og hedder Ironwood 650 se mere på www.backyardliving.dk eller på Traegergrills.com og vælg Danmark.

Den havde ikke pille sensor fra begyndelsen, men den har jeg eftermonteret.

Så har jeg et par små gasgrill og en 25 år gammel kuglegrill med stålbord, som jeg bruger sjældent, men den er noget helt særligt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][movedo_title]Træpillegrill[/movedo_title][movedo_single_image image=”296″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][movedo_title]Gasgrill[/movedo_title][movedo_single_image image=”297″][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *