[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]6 personer
Grilludstyr: Grillbakke/fad
Køkkentid: 30 min.
Grilltid: 35+15 min.
Grillgrader: 200
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: Indirekte/direkte
Træpillegrill: Nederst grillrist
Ingredienser
6 bagekartofler
3 æggeblommer
150 g revet ost
50 g revet ost
Salt
Peber
250 g frisk spinat
200 g harissa flødeost 200 g (eller den smag du kan lide)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Jeg har altid elsket rösti på grillen og med denne kartoffelroulade med frisk spinat i, bliver det bare lidt mere lækkert og det kan passe til de fleste kødudskæringer. Man kan også tilføje kød indeni, så har du en god hverdagsret.
Køkken
Kartoflerne rives groft, blandes med æggeblommer og 150 g reven ost, salt og peber. Smøres/lægges ud på bagepapir på en grillbakke eller bageplade. Trykkes hårdt/fladt med en ske. Drys med 50 g ost.
Grillen
Indstil grillen på 200 grader. Bag kartoffelrouladen på grillen i ca. 35 min til den er lysebrun på toppen.
Lad en køle af. Smør ost og drys med spinat og rul den stramt sammen i bagepapiret, læg den på køl i ca. 1 time (eller til dagen efter). Skær den i 2-3 cm skiver og læg dem på en grillbakke/bageplade og grill dem i 10-15 min så de er sprøde.
Anret
Brug evt. rodfrugter sammen med revet kartoffel. Server med andebryst eller en lækker steak.
[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][movedo_gallery ids=”576″][/movedo_gallery][/vc_column][/vc_row]