Bacon chili hotdogs – med ekstra kødfyld

Bacon chili hotdogs – med ekstra kødfyld

Bacon chili hotdogs – med ekstra kødfyld 1920 2560 Grillall

8 personer  (4 stk.)
Grilludstyr: gryde
Køkkentid: 30 min
Grilltid:  2,5 time
Grillgrader: 220/150
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: lav direkte
Træpillegrill: nederst grillrist


Ingredienser
4 skiver bacon
1 hakket løg
500 g oksekød
1 pakke oksekødspølser
2 fed hvidløg
1 spsk tomatpasta
1 tsk chiliflager
½ tsk røget paprika
1 ½ tsk kommen
½ tsk peber
1 spsk worcestershire sauce
1 knsp revet muskatnød
2 spsk sennep
Salt og peber
4 hotdog brød
Smør
1 ½ dl cremefraiche
12 skiver jalapeno
½ dl revet cheddar

En lækker hotdog med ekstra kødfyld og lidt mere mæthed. Opskriften er inspireret fra Traegers App. Hedder oprindeligt “Bacon Chilli Cheese Dogs”.

Køkken
Skær bacon i tern og hak løg og hvidløg. Afmål alle andre ingredienser.

Grill
Indstil grillen til 175 grader (gasgrillen direkte lav varme). Sæt gryden på grillen og steg bacon lidt sprødt. Tag noget af det overskydende fedt fra, lad 1 spsk være tilbage. Tilsæt løg, kød og hvidløg. Lad det simre indtil kødet har taget farve. Tilsæt tomatpasta, flåede tomater, chilipulver, paprika, kommen, salt, peber, worcestershire sauce, revet muskatnød og sennep. Lad det simre i ca. 1 time.

Anret
Flæk brødet og læg først en oksekødspølse i og et par skefulde oksekød oven på. Slut af med cheddarost, cremefraiche og friske eller syltede jalapenos

Print Friendly, PDF & Email