Kategorier
Opskrifter

All in one, kyllingeret på grillen

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]4 personer  (12-14 stk.
Grilludstyr: Wok eller pande
Køkkentid: 30 min
Grilltid: 30 min
Grillgrader: 220

Grillmetode v/gas 2-4 brænder: Direkte
Træpillegrill: Nederst grillrist


Ingredienser
600 g kyllingebryst
Marinade til kylling:
1 dl olie
½ dl soja
1 fed revet hvidløg
Grov peber
1 cm revet frisk ingefær

Saucen:
1 squash i tern
2 friske figner i både
1 rød peber i strimler
1 løg i både
1 chili i skiver
2 fed revet hvidløg
½ tsk koriander
½ tsk spidskommen
½ tsk karry
1 tsk rød karrypasta
1 pk halve brune mark champignon
2 cm revet ingefær
2 ds kokosmælk
Salt & Peber[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Udnyt grillenristens muligheder. Grill kødet på risten, det giver den bedste smag, mens sauce og grøntsager simre ved siden af. Jeg bruger denne metode rigtigt meget til hverdagsmad.

Køkken
Bland marinaden til kyllingen og hæld det over kyllingebrystfileterne. Lad dem trække i ½ time. Imens klargøres alle grøntsagerne på et skærebræt.

Grill
Indstil grillen til 220 grader (gasgrillen direkte varme) og læg de marinerede kyllingebryster på grillristen. Og grill dem ca. 8 min på hver side. Opvarm i mens wok/pande på grillen, svits først løg, chili, hvidløg og krydderier og karrypasta. Tilsæt halve champignon, rød peber, ingefær, squash og figner. Hæld 2 ds kokosmælk i wokken. Lad det simre i ca. 10 min.

Anret
Skær kyllingebrysterne i mindre skiver og læg dem op i saucen og servér.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *