Opskrifter

90’er hvidløgsbrød 1920 2560 Grillall

90’er hvidløgsbrød

8 personer  (4 stk.) Grilludstyr: Bageplade/grillbakke Køkkentid: 1 1/2 time Grilltid: 20 min Grillgrader: 220 Grillmetode v/gas 2-4 brænder: lav direkte Træpillegrill: øverste grillrist Ingredienser 4 dl lunken vand 25 g gær 1/2 dl olivenolie 1/2 tsk rørsukker 2 tsk salt 100 g durummel 50 g hvedemel 350 g manitoba hvedemel Smør 125 g smør…

læs mere
All in one, kyllingeret på grillen 1920 2560 Grillall

All in one, kyllingeret på grillen

4 personer  (12-14 stk. Grilludstyr: Wok eller pande Køkkentid: 30 min Grilltid: 30 min Grillgrader: 220 Grillmetode v/gas 2-4 brænder: Direkte Træpillegrill: Nederst grillrist Ingredienser 600 g kyllingebryst Marinade til kylling: 1 dl olie ½ dl soja 1 fed revet hvidløg Grov peber 1 cm revet frisk ingefær Saucen: 1 squash i tern 2 friske…

læs mere
Kanelsnegle med fyld af nutella og kanelsmør 1920 2560 Grillall

Kanelsnegle med fyld af nutella og kanelsmør

4 personer  (12-14 stk.) Grilludstyr: Bageplade/grillbakke Køkkentid: 1,5 time Grilltid: 18 min. Grillgrader: 200 Grillmetode v/gas 2-4 brænder: lav direkte Træpillegrill: øverste etage Ingredienser 2 dl vanilje yoghurt 2 dl lunken vand 30 g gær 50 g blødt smør 1 æg 50 g sukker 1 tsk salt 1 ½ tsk kardemomme 700-800 g mel (gem…

læs mere
Svinefilet med rub og honning marinerede grøntsager 1500 2000 Grillall

Svinefilet med rub og honning marinerede grøntsager

4 pers. Køkkentid: 30 min. Grilltid: 30 min. Grillgrader: 200 Grillmetode v/gas 2-4 brænder: indirekte lav varme Træpillegrill: nederste grillrist Grilludstyr: støbejernspande I køkkenet forberedes: 800 g svinefilet 2 spsk olie med 1 fed revet hvidløg i 2 spsk Traeger Pork & Poultry rub (andre kan også bruges) 6 små friske timiankviste ½ tsk flagesalt…

læs mere
Spaghetti à la bolognese i fad 1500 2000 Grillall

Spaghetti à la bolognese i fad

4 pers. Træpillegrill: nederste rist Grillgrader: 200 Grillmetode v/gas 2 – 4 brænder: direkte lav varme Træpillegrill: 200 grader Grilludstyr: wok eller pande, grillbakke eller plade, grillfast fad Det skal du bruge: 650 g oksefars 400 g grov spaghetti 1 ds hakket tomater 1 ds stor eller 2 små tomatpuré 1 dl ketchup 1 hakket rødløg…

læs mere
Snackpeber med lækket fyld Og svøbt i bacon 1920 2560 Grillall

Snackpeber med lækket fyld Og svøbt i bacon

4 pers Træpillegrill: 200 grader Grillmetode v/gas 2 – 4 brænder: lav direkte Udstyr: Grillbakke Grilltid: 20 min. Køkkentid: 25 min.     4 stk. friske snackpeber 50 g Harissa flødeost 8 stykke pølse 12 små skiver havarti jalapenos 4 skiver bacon Køkken Halver dine snackpeber, behold stilkene på, og skrab kerner ud med en…

læs mere
Mazarinkage med marcipan creme og friske bær 1500 1500 Grillall

Mazarinkage med marcipan creme og friske bær

6 personer Udstyr: Springform, bagepapir Grillgrader: 190 Grillmetode v/gas 2-4 brænder: lav direkte Køkkentid: 10 min Grilltid: 30 min. Ingredienser 150 g sukker 4 æg piskes 150 g smør. 150 marcipan 75 g hvedemel 200 g bær (halve jordbær, brombær, hindbær, blåbær) 1 ps dr. Oetker kagecreme ½ l Sødmælk Køkken Sukker og æg piskes.…

læs mere
Kardemommesnurre på skyr og med marcipan. 1500 2000 Grillall

Kardemommesnurre på skyr og med marcipan.

Køkkentid: 2,5 time Grilltid: 18 min. Grillgrader: 200 Grillmetode v/gas 2, 3 eller 4 brænder: Indirekte på høj varme Træpillegrill: på øverste grillrist Grilludstyr: bageplade køkken 4 dl vanilje yoghurt 50 g gær 1 æg 25 g sukker 600-700 g hvedemel 2 tsk kardemomme (1 i dejen og 1 i fyldet) 1/4 tsk salt 50…

læs mere
Bagte karamelliserede rødløg med brunsukker, balsamico og frisk timian 1500 2000 Grillall

Bagte karamelliserede rødløg med brunsukker, balsamico og frisk timian

4 pers. Køkkentid: 30 min. Grilltid: 30 min. Grillgrader: 200 Grillmetode v/gas 2, 3 eller 4 brænder: Indirekte på lav varme Træpillegrill: øverste rist Grilludstyr: Grillbakke I køkkenet forberedes: 6-8 store rødløg 1 dl olie 2 spsk brunfarin 2 spsk Traeger Veggie rub (andre kan også bruges) 2 spsk Worcester sauce 12 små friske timiankviste…

læs mere
Hasselback kartofler med brie og timian 1500 2000 Grillall

Hasselback kartofler med brie og timian

4 personer Grillgrader: 190 Grillmetode Gas 2, 3 eller 4 brænder: lav direkte Udstyr: Grillbakke Grilltid: 50 min. Ingredienser 8 stk. mellem kartofler ½ pk brieost 8 friske timiankviste Olivenolie Salt og peber Køkken Skær små dybe skrå snit ned i de rå kartofler, til en lomme. Brien skæres i små aflange skiver og halveres.…

læs mere
Grydebrød på groft hvedemel og (evt. på surdej) 1440 1439 Grillall

Grydebrød på groft hvedemel og (evt. på surdej)

6 pers. Køkkentid: 2,5 time Grilltid: 40 min. Grillgrader: 220/260 Grillmetode v/gas 2 – 4 brænder: indirekte lav/høj varme Grilludstyr: gryde Træpillegrill: øverste rist køkken ½ l væske (vand eller tykmælk) 1 spsk salt 1 tsk sukker 1½ dl surdej (kan undlades) 5 g gær (uden surdej 15 g gær) ½ dl neutral olie 1…

læs mere
Krydderier, Rubs & BBQ sauce 1440 1439 Grillall

Krydderier, Rubs & BBQ sauce

RUBS HVORNÅR eller SKAL man overhovedet bruge krydderier, Rub eller BBQ sauce? Hvis man spørger mig er svaret, helt klart selvfølgelig. Du vil opleve en helt ny smagsoplevelse, hvis du tilføjer smag til dine grillerier. Der er måske nogen der ikke bryder sig om den helt søde eller stærke chili/krydderismag, men det har meget at…

læs mere